Paršeliams

 AB „Kauno Grūdai“ gaminamai produkcijai naudojamos itin lengvai įsisavinamos aukščiausios kokybės žaliavos ir  amino rūgštys, optimaliai parenkamas apykaitos ir aminorūgščių santykis. Geresniam fosforo pasisavinimui yra naudojami specialūs fermentai fitazės. Didelis dėmesys yra kreipiamas ir į mikroelementų kiekius, jų technologines savybes, parenkami optimalūs vitaminų kiekiai. Visas minėtas pašarinių žaliavų ir pašarų priedų kompleksas užtikrina paršelių sveikatingumą, imuniteto susidarymą, gerą skeleto ir žarnyno vystymąsi, sumažina nujunkymo stresą, skatina spartų augimą, padidina paršelių gyvibingumą ir mažina jų kritimus.

Atsižvelgiant į paršelių fiziologinę būklę yra gaminami specialūs subalansuoti visaverčiai pašarai, kurie skirstomi į periodus:
  • Prestartinis (iki 10 kg svorio)
  • Paršeliams žindukliams (10 – 20 kg svoriui)
  • Nujunkytiems paršeliams (20 – 30 kg svoriui)

Rodikliai

(nemažiau kaip)

Prestartinis Paršeliams žindukliams Nujunkytiems paršeliams
Apykaitinė energija, MJ/kg 13,30 12,60 12,0
Baltymingumas, proc. 20,0 18,50 17,50
Žali riebalai, proc. 3,50 3,50 3,0
Žalia ląsteliena, proc. (ne daugiau kaip) 3,75 5,0 6,0
Kalcis, proc. 0,89 0,75 0,70
Fosforas, proc. 0,83 0,65-0,85 0,60-0,75
Natris, proc. 0,20 0,20 0,15
Lizinas, proc. 1,50 1,15 1,00

 

Pakuotė: 10 kg, 20 kg, 40 kg, didmaišiuose, biri produkcija.